Засідання педагогічної ради Центру

31 жовтня п.р. в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області відбулось чергове засідання педагогічної ради.

Відкрив засідання педагогічної ради та оголосив порядок денний в.о. начальника Центру Матях Вадим Валентинович.

По першому питанню порядку денного виступив завідувач обласних та м. Кропивницький курсів УКК Шевченко Л.В., який виніс на обговорення запропоновані зміни до функціональної програми, робочих навчальних програм, програм постійно діючих семінарів.

По другому питанню порядку денного виступили завідувачі обласних та м. Кропивницький курсів УКК Шевченко Л.В. та обласного методичного кабінету Купріянов А.С., які висвітлили проблемні питань здійснення спеціальної підготовки осіб, що залучаються підприємствами, установами організаціями до проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки та надали пропозиції для успішного здійснення навчання даної категорії слухачів.

З третього питання виступив завідувач обласного методичного кабінету Центру Купріянова А.С., який проаналізував результати внутрішнього моніторингу якості навчання в Центрі. Купріянов А.С. ознайомив присутніх з узагальненими даними анкетування слухачів у Центрі у 2017 році, яке здійснювалось за трьома напрямами, а саме: «Слухач про якість функціонального навчання», «Викладач очима слухача», «Посадові особи підприємств, установ, організацій про якість методичного супроводу спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту».

Методист обласного методичного кабінету Александрова Т.Ф. доповіла про стан організації роботи Центру в напрямку удосконалення підвищення кваліфікації педагогічних працівників, висвітлила присутнім перспективний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на наступні 5 років. На засіданні були схвалені списки педагогічних працівників, які будуть підвищувати кваліфікацію у 2018 році.

Підбиваючи підсумки засідання педагогічної ради, в.о. начальника Центру Матях В.В. підкреслив, що обов’язкове виконання рішень, прийнятих педагогічною радою, є найбільш ефективним шляхом до розв’язання нагальних проблем, що стоять перед Центром.

Методист обласного методичного кабінету В. Нестеренко

Кiлькiсть переглядiв: 0