Організація та проведення спеціально об’єктового тренування в захисній споруді КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка»

На виконання доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 06 жовтня 2017 року №01-26/170/1 в якому зазначено здійснити методичний супровід та провести практичні тренування з керівним складом та фахівцями КЗ «Знам’янської міської лікарні ім. А.В. Лисенка» у захисній споруді цивільного захисту.

30-31 жовтня п.р. майстром виробничого навчання Центру Гусєвим В.О. здійснено методичний супровід у КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка», де було проведено спеціальне об’єктове тренування з приведення в готовність наявного протирадіаційного укриття. Під час проведення заходу з працівниками відпрацьовані практичні дії щодо проведення заповнення захисної споруди населенням, що укривається.

Учасники ланки по обслуговуванню захисної споруди показали як привести її в готовність, відпрацювали порядок заповнення укриття та перебування в ньому.

Учасники тренування отримали необхідну інформацію про особливості організованого укриття дітей та дорослих, засвоїли правила поведінки в сховищах, зробили висновки по дійсному стану укриттів міста.

Методист обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру І. Скиба

Кiлькiсть переглядiв: 0